Boerderijcamping

een tent en caravan op camping de Texelaar met zonsondergang

De camping

Op de camping hebben we 15 campingplaatsen met daaromheen een singel en pas aangeplante bomen. Die bomen moeten nog flink groeien, ze staan nu ongeveer 1,5 meter hoog. Dit jaar kampeer je dus met wat minder schaduw en wat meer wind. Een unieke situatie want in het land rond de camping lopen de schapen rond en je kijk je ver het eiland over. In de verte zie je aan de ene kant de duinen en aan de andere kant de waddenzee-dijk. Op de camping vind je een gloednieuw toiletgebouw met 4 douches en 4 toiletten. Daarnaast zijn er zowel binnen als buiten 2 ruime afwas plekken. Vanaf de camping loop je via de grote houten brug naar het volledig overdekte toiletgebouw. Warm je lekker op onder de douche in ons luxe toiletgebouw met vloerverwarming.

De schapenboerderij

Elk jaar tussen half februari en half april lammen er rond de 300 schapen, dat heet ‘de lammerij’. Na de lammerij lopen er rond de 800 schapen en lammetjes rond in het weiland. Naast de schapen hebben we 70 kippen, dat betekent elke dag verse eitjes! Ook vind je een grote groentetuin met onder andere eigen teelt aardappelen op het terrein. De aardappelen, groenten en eieren verkopen we in een stalletje langs de weg. Ook hebben we dit jaar voor het eerst een bijenkast staan! Dus hopelijk kan je binnenkort ook echte Texelse honing op je boterham smeren!

foto van de schapen op Camping de Texelaar

Tijd om een plekje te boeken!

Onze dienstverlening

Wie dit jaar komt kamperen behoort tot onze eerste gasten. Wij zijn 1 maart naar Texel verhuisd en hebben keihard gewerkt om de basis voor jullie in orde te maken. Dat is volgens ons: elektra, een fijn en mooi toiletgebouw, parkeerplaatsen, jonge aanplant en pas gemaaid gras. We zijn nog hard in ontwikkeling en horen daarom graag als je ideeën of tips hebt die onze camping nog beter zou maken.

Bij ons kun je terecht voor nieuwe aardappelen, verse eieren en als er geoogst kan worden verse groenten uit eigen tuin.

Daarnaast zijn wij beschikbaar om je te helpen met algemene informatie en insider tips voor trips, bezienswaardigheden en de beste restaurants. Vraag gerust als je mee wil kijken of een rondleiding wil over de boerderij. Misschien kun je zelfs een keer met de imker mee om in de bijenkast te kijken!

De voorzieningen

N

Electra = 9 ampère

N

Binnen en buiten 2 afwasplekken

N

Een stortpunt voor het chemische toilet

N

Nieuw en stijlvol sanitairgebouw met 4 douches en toiletten

Elke ochtend kunnen er broodjes besteld worden via de broodjesservice op Texel. Deze brengen elke ochtend verse broodjes tussen 08:00 en 08:30 uur.