Over ons

Waarom doen we wat we doen?

op”Wij zijn Job en Laura; en al zo lang we elkaar kennen hebben we het over de boerderij van Laura haar ouders op Texel. “Stel dat we de boerderij over zouden nemen? Zouden we dat willen? En wat gaan we er dan mee doen?” We zijn beide sociaal werkers en houden van kamperen. Dat maakt dat de ideeën van een camping en arbeidsmatige dagbesteding voor jongeren onderwerpen waren die steeds terug bleven komen.

Tot februari 2022 woonden we in een tussenwoning in Haarlem met inmiddels onze twee kinderen. De oudste speelt het liefst alleen maar buiten en vindt het heerlijk op de boerderij. Dat heeft het vuurtje verder aangewakkerd. De fijne jeugd die ik (Laura) hier heb gehad wens ik ook mijn kinderen toe. De ruimte om zelf te ontdekken en elke dag veel buiten te zijn, dat is het mooiste wat er is.

Zelf hebben we ook de behoefte om meer buiten te zijn, dicht bij de natuur en te leven met de seizoenen. Job ziet het gelukkig ook helemaal zitten. Hij wil boer worden! Alles leidt naar Texel, naar de boerderij. Maar dan wel meteen met een eigen project en een eigen plan. En dat is de camping geworden! Want het geluk dat we zelf vinden in het buiten zijn, dat willen we graag met jullie delen.

De inspiratie die we hebben opgedaan op traditionele campings hebben we gebruikt om zelf om onze eigen camping vorm te geven. Volgens ons zijn we er in geslaagd een echte boerderijcamping neer te zetten met een luxe randje. We hopen dat jullie dat ook zo ervaren.
Voel je welkom!

Wat onderscheidt ons van andere campings?

We zijn een boerderij en een camping. Je bent bij ons dus heel even onderdeel van het boerenleven. Altijd eigen aardappelen en verse eieren. Maar we willen ook graag luxe en comfort bieden. Ja, je komt hier kamperen, maar wel met een warm toiletgebouw een een goede douche. Zodat je je op de koudere dagen echt even lekker op kunt warmen. Het moet praktisch zijn, maar ook mooi. Daar worden we blij van!

 Mooie tegels in het toiletgebouw voor net die luxe uitstraling, zelf lekker bepalen hoe lang je onder de douche staat, priklicht, hangmatten, picknicktafels en een zandhoop in het midden van het veld zodat de kinderen kunnen spelen en jij je “ochtend koffie” kunt drinken terwijl je de kids met een schuin oog in de gaten houdt.

Nu je ons beter kent, tijd om te boeken!

Duurzaam ondernemen

We proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen: “People – Planet – Profit”. Naast zelf een mooi bedrijf runnen en een fijn leven hebben vinden we het ook belangrijk om goed te zijn voor de wereld en de mensen die daarop leven. We werken met een duurzaamheidsplan waarmee we toewerken naar een energieneutrale onderneming met warmtepomp en zonnepanelen. De zonnecollectoren staan klaar om geïnstalleerd te worden zodat ons water al zoveel mogelijk verwarmd wordt door de zon. Het wc-papier dat je in de toiletten vindt is gemaakt van gerecycled materiaal van ‘The good roll’. Dit bedrijf gebruikt de helft van de winst om wereldwijd toiletten te bouwen zodat er steeds minder mensen overlijden aan gebrek aan hygiëne.